Finne tjenester for bedrifter - Ingen rating

Slik finner du enkelt gode tjenester for bedrifter

De fleste som starter et selskap gjør dette for første gang. Da kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne, samt hvordan man på en mest mulig effektiv måte får automatisert så mange arbeidsoppgaver som mulig. En feil mange gründere begår er at at de forsøker å gjøre alt arbeidet selv, noe som igjen fører til at man sitter igjen med en følelse av å aldri strekke helt til. Heldigvis finnes det en rekke programmer og tjenester som kan gjøre det enkelt å automatisere en del krevende arbeidsoppgaver.

 

Noen ting som enkelt kan flyttes over til ulike applikasjoner og programvare er prosjektledelse, timeplaner og ikke minst kommunikasjon. Det finnes en rekke gode løsninger for dette, der man enklere kan samarbeide på tvers av plattformer og planlegge sammen. Du vil også finne en del gode løsninger for fildeling og lignende, noe som kan gjøre det lettere å organisere arbeidet sitt langsiktig.

Bruk en sammenligning for å finne de beste tjenestene

Selv om mange vet hva de ønsker bistand med, kan det være vanskelig å vite hvilken tjeneste som er best egnet for din bedrift. For mange blir det en tidkrevende oppgave å finne frem til de beste løsningene, men heldigvis finnes det en løsning på dette også. En side som Enkelbedrift gjør det lettere å sammenligne tjenester ved å dele dem inn i ulike grupper. Du vil også finne anmeldelser og veiledninger som gjør at du finne den løsningen som passer for akkurat dine behov.

Spar tid med de riktige løsningene for din bedrift

Når det kommer til automatisering i en nyetablert bedrift kan man bokstavelig talt si at tid er penger. Mange ser på det som unødvendig å bruke tid på sammenligning av forskjellige tjenester, men dersom du ender opp med en lite effektiv løsning, vil dette fort gå utover bunnlinjen din på andre måter. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at man tar seg tiden til å finne de riktige løsningene for nettopp din bedrift.

 

Her vil det være lurt å sette seg klare forventninger om hvilke behov man ønsker å dekke, slik at det blir enklere å velge mellom forskjellige løsninger. Det finnes en rekke løsninger som tilbyr tilnærmet like tjenester, men hvor noen funksjonaliteter utgjør en betydelig forskjell. Dette er gjerne punkter man går glipp av i farta, og du bør derfor sette deg godt inn i hva bedriften faktisk trenger – samt hvor du vil få dette behovet dekket på en mest mulig effektiv måte.

 

Riktig programvare vil derfor kunne anses som en langsiktig investering. Bedriften vil spare tid som ellers hadde gått til unødvendige arbeidsoppgaver, og på denne måten kan man fokusere på vekst og andre viktige oppgaver i stedet.

Slik finner du de beste programmene

For at du enklere skal finne frem til de beste løsningene, vil det være nødvendig med en god formening om hvilke behov du ønsker dekket. Da vil det bli enklere å sette krav til hva man forventer fra en tjeneste, og på den måten også kunne sammenligne med et bedre grunnlag. En annen god måte å finne frem til ulike de beste programmene er rett og slett å prøve seg frem. Mange leverandører tilbyr en gratis prøveperiode, noe som gjør det mulig å teste om dette er programvaren for deg eller ikke.

 

Her ville vi nok vært forsiktig med å prøve en rekke større programmer, da det kan bli tidkrevende å flytte data mellom de ulike systemene, men må mindre, dagligdagse systemer vil det absolutt være mulig. Har du flere ansatte eller samarbeidspartnere kan de bidra med testing slik at du får ulike innsynsvinkler på hvordan man får mest mulig ut av en programvare.

 

Nedenfor har vi samlet noen punkter du bør tenke over når du skal gjøre en endelig avgjørelse på hvilken løsning som er best egnet for din virksomhet.

 

 • Kan plattformen kobles sammen andre løsninger?
 • Er det fleksible vilkår på tjenesten?
 • Hvordan kan den skaleres etter hvert som selskapet vokser?
 • Er det mulig å få rabatt på antall brukere?
 • Er løsningen skybasert eller vil den kreve ekstra utstyr?
 • Finnes det løsninger for å integrere systemer på tvers av virksomheten?

Oppsummering

Når du skal starte din første bedrift vil det være viktig å få på plass effektive løsninger så fort som mulig. Dette gjelder spesielt for deg som starter på et prosjekt alene, og dermed har behov for avlastning i form av automatisering. Da vil det være en god investering å finne frem til de beste programmene og løsningene for nettopp din bedrift. Men mange som starter sitt første selskap vet ikke helt hvor man skal begynne, og da kommer en side som Enkelbedrift inn i bildet. Dette er en tjeneste som gjør det enkelt å sammenligne ulike tjenester for din bedrift, slik at du kan du sammenligne med det beste grunnlaget tilgjengelig.

Gi din rating

Flere anbefalte gratis programmer

 • FastStone Image Viewer – Bilderedigering FastStone Image Viewer is a fast, stable, user-friendly image browser, converter and editor. It has a nice array of features that include image viewing, management, comparison, red-eye […]
 • WordPress installering og brukerguide WordPress er et publiseringssystem for nettsteder (også kalt innholdsstyringssystem (engelsk content management system)) skrevet i PHP og som benytter seg av en MySQL-database. WordPress […]
 • Copy Urls Expert – Firefox addon Denne utvidelsen til Firefox gir deg mulighet til å kopiere tekst og lenker på en virkelig nyttig måte. Det finnes mange utvidelser som gjør dette, men det er her Copy Urls Expert skiller […]
 • Joomla CMS Joomla! er et GPL-lisensiert publiseringsverktøy basert på åpen kildekode (engelsk «Open source content management system», forkortet til «Open source CMS»). Joomla! er skrevet i PHP […]
 • Hva er VPN? Virtual private network (VPN), på norsk; virtuelt privat datanettverk, er betegnelsen på en datateknikk som anvendes for å skape «punkt-til-punkt»-forbindelser, såkalte «tunneler», gjennom […]
 • Guide til kjøp av kryptovaluta Kryptovaluta og nettverkssalg har siden 2012 blitt kombinert i konsepter hvor personer har blitt invitert til å investere penger i kryptovaluta med utsikter til avkastning ved at […]

Was this helpful?